Post by enhydworlsynchsing on Feb 20, 2022 3:32:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های نامحدود primogems ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
من یکی از پیشنهادات جواهر رایگان شما را انجام دادم، اما جواهرات را دریافت نکردم. بسیار ناراضی
😒😒😒😒
به روز رسانی ها خیلی طول می کشد این است که مشکل من ویرایش شخصی اکانت من هک شده است.
بد نیست
چرا لعنتی به صفحه اصلی میروم؟ وقتی این بازی را باز می کنم و سپس x قرمز را به اطلاعات اخبار فشار می دهم و سپس بوم را به صفحه اصلی خود باز می گردم لطفا اصلاح کنید
گنده
وقتی وارد حالت ویرایش می شوم، بازی همچنان خراب می شود. من به تلاش برای ویرایش پایه خود ادامه میدهم، بنابراین به layout 2 میروم و اکنون 4 بار امتحان کردهام و 3 بار بازی من خراب شد آخرین باری که گفت اتصال ویرایش پایه من را سخت میکند پولی که قبلاً برای بازی خرج کردهام بیشتر خرج میکند اما آنها باید ابتدا این را برطرف کنند
من در 5 سال گذشته بازی کرده ام و تجربه من فراز و نشیب هایی داشته است، اما در کل این بازی قطعا ارزش وقت گذاشتن را داشت. تیم پشتیبانی وجود دارد همچنین بهترین چیزی است که من از هر برنامه دیگری در فروشگاه برنامه تجربه کرده ام.
چرا اینقدر حجم آپدیتاش زیاده؟؟ همیشه چهار صد و پنجاه مگابیته👎
سلام و خسته نباشید راستش این گیم خیلی باحال و جالب است و توصیه میکنم دان کنید چون اگه سر در بیارین ک چی ب چیه حتما پیشرفت میکنید تو گیم🙂اون ی ستاره هم واسه این نیستم چون خیلی میده و یکم آزار دهندهست وگرنه بازیش حرف ندارع
بازی با قهرمانان خراب می شود، من نمی خواهم صدها دلار برای یک بازی ویدیویی خرج کنم. واقعا ناامید کننده، IGG...
قبلاً یک بازی p2p بود، اما اکنون با سیستم پاداش جدید و رویدادهای جدید، f2p نیز پشتیبانی میشود، بنابراین اگر پولی پرداخت نکنید، اکنون بازی کردن کاملاً سرگرم کننده است.
فقط هیرو ها مهم هستن اصلا لول دیوار و ساختمون مهم نیست و اگر پول خرج نکنی یا بازی های پیش نهادیش رو دانلود نکنی تو این بازی پیشرفت نمیکنی.
Castle Clash: Guild Royale 전략 rof
این یک تجربه عالی بود اما اکنون از بازی متنفرم زیرا دو تا از قهرمانان اصلی من پنهان هستند. که در هیروها قابل مشاهده هستند اما نمی توان آنها را در جایی برای مبارزه قرار داد. پس اکنون بازی را حذف می کنیم. من 4 سال بازی کردم
برنده شدن با قهرمانانی که هر چند وقت یکبار اضافه میشوند، بسیار پر هزینه است. مسخره می شود. موفق باشید با F2P در بین بازیکنان برتر قرار بگیرید. من یک F2P هستم و نگه داشتن آن واقعاً سخت است. اما اگر اغلب خوش شانس می شوید، می توانید کمی ادامه دهید
من حدود یک دهه است که این بازی را بازی می کنم، یعنی 10 سال است و هنوز هم عاشق آن هستم! بهعنوان یک مادر، به کودکانی که این بازی را مخصوصاً در قسمت چت بازی میکنند احتیاط میکنم، زیرا آنها آنچه را که مردم مینویسند تعدیل نمیکنند و اغلب نامناسب است.
بازی Castle Clash که دارای مبارزات هیجان انگیز و استراتژی سریع است، یک بازی با ابعاد حماسی است! قهرمانان قدرتمند را استخدام کنید تا ارتش موجودات افسانه ای خود را رهبری کنند. در راه خود بجنگید تا به بزرگترین فرمانده جنگ جهان تبدیل شوید. استراتژی های خود را در سیاه چال ها، حمله ها و موارد دیگر آزمایش کنید! با بیش از 100 میلیون بازیکن در سراسر جهان، همیشه زمان درگیری است! اکنون به زبان های فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی، ایتالیایی، روسی، ژاپنی و کره ای موجود است. ویژگی های بازی: ✔ برای شکوه در Guild Royale تلاش کنید. انجمن صنفی خود را احضار کنید
این یک بازی خوب است همه چیز در مورد آن گذشته از اینکه گاهی اوقات وقتی سعی می کنید جواهرات بخرید کار نمی کند. اما این بچه هایی که به شما پیام می دهند بسیار نامناسب هستند
بازی خوبی است اما به نظر من باید تلاش بیشتری برای آن انجام دهید
آنها به طور کامل سرور آمازون را نادیده می گیرند. apk برای به روز رسانی حتی برای 2/3 از مردم کار نمی کند. آپدیتی که "قرار بود" روی سرور آمازون پخش بشه هنوز بعد از تقریبا یک ماه انتظار حتی بعد از اینکه گفتن و نقل قول میکنم "بعد از اینکه سرور ادغام آپدیت میشه موجود میشه" هنوز موجود نیست و من خسته شدم از انتظار بعد از ادغام ما اصلاً نمی توانیم ارتباط برقرار کنیم. برخی از رویدادهای بالون را از دست دادیم قبل از میلاد منتظر بهروزرسانی. لیست ادامه دارد و ادامه دارد.
سیئات هزار،ک
Castle Clash: Guild Royale Strategie vvt
بازی خوبی هست ولی برای اینکه بتونی خوب بری جلو به نظر باید پول خرج کنی و در کل بازی پیچیده ای هست من دوسش دارم.
این در اصل یک کپی از کلش اف کلنز است. (که اتفاقاً کمتر گیج کننده و سرگرم کننده است) اگر می توانستم 0 ستاره به آن بدهم.
این بازی فوقالعاده سرگرمکننده است، من آن را به افرادی که بازیهایی را دوست دارند که در آن میتوانید آزادانه کارها را انجام دهید و میتوانید هر چقدر که نیاز دارید پول و سایر مواد دریافت کنید، به شدت توصیه میکنم. بهترین بازی همیشه
Checkers Galda spēles zsja
بازی عالی اما بسیار اعتیاد آور است، به طوری که گفته می شود من نمی توانم امتیاز خوبی بدهم... من بازی را بیش از 5 سال پیش شروع کردم، هر چند وقت یکبار آن را ترک کردم اما نمی توانم آن را به حال خود رها کنم. و خودتان را مسخره نکنید، این هرگز فقط یک خرید نیست، این را به یاد داشته باشید. منو یاد مواد مخدر میندازه
هر بار که به روز می شود، نمی توانم آن را به روز کنم، فکر می کنم زمان حذف نصب و امتحان یک بازی دیگر است. درستش کردند آره آخه
از آنجایی که استعدادهای بهروزرسانی فقط سطح 1 را دریافت میکنند، حتی زمانی که قهرمانهای جدید تعداد زیادی استعداد رول را امتحان کردهاند و همچنان فقط رولهای سطح 1 را دریافت کردهاند. از زمان آپدیت تا کنون 2 یا بالاتر ندیده ام. بچه ها با لیست استعدادها چه کردید؟
عالیه یه مدت طول میکشه بازیش بیوفته دستت اما خیلی عالیه یاد بگیری
ببخشید چرا نمیشه خرید کرد
آنقدر آزاردهنده است که وقتی آن را به روز می کنید نمی شناسد و مدام می گوید به روز کنید
با انجام این بازی به صورت رایگان، من به یک پلاتو برخورد کرده ام. تا زمانی که صدها دلار واقعی خرج نکنم، هرگز شانسی برای رقابت برای چیزی جز وضعیت متوسط در بازی نخواهم داشت. تعدادی مینی گیم در بازی وجود دارد که من را مشغول می کند، اما من از حواس پرتی آنها خسته می شوم. در دنیای واقعی من یک "جمع آوری چیزها" هستم (با یک احتکار کننده اشتباه نگیریم!)، بنابراین مجموعه منابع این بازی هنوز مرا جذب می کند، اما چالش دیگر وجود ندارد.
بازی باگ است و ارتباط خود را از دست می دهد، اما بازی آن سخت است که آن را جالب می کند
بازی عالی دوست دارد 5 ستاره بدهد اگر فقط پول زیادی برای برنده شدن وجود نداشت توصیه می کنم فقط از پرداخت به winer's آگاه باشید
هیچ سرنخی ندارم که چرا باید همه چیز این تبلت را حذف کنم تا شاید بازی را ارتقا دهم. تبلت فقط 3 ماهه است و من فقط 1 بازی دیگر روی آن دارم. دیوانه به نظر می رسد از زمانی که من این را برای شروع بازی بازی می کردم.
بازی سرگرمکننده همهجانبه، دوست ندارم برخی از حیوانات خانگی، استعدادها، قهرمانان و غیره را دوست نداشته باشید. فقط در صورت پرداخت در دسترس هستند
بازی شگفت انگیز. کاش اینجور بازی ها بیشتر میشد می توانید این بازی را ساعت ها انجام دهید و خسته نشوید. آن را دوست دارم، در صورت امکان امتیاز بیشتری می دهم، کاملا شگفت انگیز است.
بازی خوبی است اما همه چیز را بدون هزینه بسازید 😉😉 😂
من از سال 2017 این بازی را بازی می کنم و اگر پولی در آن نگذارید مشکلی وجود ندارد. آنها باید واقعاً از بازیکن خود قدردانی کنند و آن را بیشتر در مورد بازی بسازند نه اینکه پول دیگری به دست آورند.
بهترین بازی Castle Clash در سال 2021
بهروزرسانی آسانتر از کلش آف کلنها و زمانی که به قدرت بالایی رسیدید بسیار سرگرمکنندهتر است. پایین سمت راست شگفت انگیز!! همین الان دانلود کن!!😁 من کامنت های دیگه رو خوندم و همشون میگن p2pش ولی اگه بازی رو درست بازی کنی f2p play هست من آزادم که بازی کنم و قدرت بالا و کاراکترهای خوبی دارم. شخصیت هایی مانند شخصیت های رویداد رسمی، بدون خرج کردن پول.
این بازی واقعا عالیه
چندین سال این بازی را داشت و بازیکن P2P بود. از آن زمان به دلیل تعداد زیاد قهرمانان جدید، منسوخ شدن قهرمانان برتر و هدر دادن پول بسیار، دیگر بازی را متوقف کردم. تصمیم گرفتم در روز کریسمس یک فرصت دیگر به بازی بدهم، 6000 جواهر رول کردم و یکی افسانه ای به دست نیاوردم!
می تواند سرگرم کننده باشد اما مراقب چت پخش باشید. این پر از پدوفیل های منحرف است که IGG هیچ کاری در مورد آنها انجام نمی دهد!
تقریباً از زمانی که این بازی را شروع کردهام، تغییرات زیادی دیدهام، اما با بهروزرسانیهای هر ماه، IGG فریب دادن بازیکنان بدون پاداش، فریب دادن بازیکنان از خرید و تبدیل آن به یک بازی پرداختی باعث میشود ارزش آن را نداشته باشد. مشکل. من از سالها پیش که آن را ایجاد کردم، رهبر انجمن خودم بودهام و بازیکنان زیادی را دیدهام که کنار رفتهاند، بسیاری دیگر هرگز برنمیگردند، برخی که پول در آن سرمایهگذاری کردهاند ممکن است نتوانند حسابهایشان را بفروشند، بدهند. دور یا رها کردن
این بازی به طور کلی بد است. من آن را فقط برای appnana دانلود کردم، بنابراین گیفت کارت های Google play را دریافت کردم تا برای ستاره های brawl ساخته شده توسط supercell که، btw، ابتدا ایده این سبک بازی را به ذهنم خطور کرد، خرج کنم! پس شما را خراب کنید!
Castle Clash: Guild Royale სტრატეგია bpg
به طور کلی، با وجود اینکه در بعضی مواقع بسیار عقب مانده است، یک بازی عالی است. من به خصوص این کار را دوست دارم که وقتی سربازان شما کشته نمی شوند، آنها را پس می گیرید.
من این بازی را دوست دارم زیرا کارهای زیادی برای یک بازیکن دارد، گزینه های زیادی، بازیکنان آنلاین، حالت ها، ماموریت ها و سطوح و قهرمانان! میتوانید برای بازی پول خرج کنید، اما فقط در صورتی که میخواهید یک هد استارت شدید داشته باشید، اگر تازه شروع کردهاید، اما من این کار را توصیه نمیکنم زیرا کارهای بسیار دیگری برای انجام دادن دارید.
خیلی باگ است و وقتی از بازی خسته شده بودم از برنامه خارج میشوم و روز بعد آن را بازی میکنم. ببینید چه چیزی پیدا نکردم! ریستارت شد و دوباره باید بازی کنم😐
بازی باحالی است، اما به دلیل باگ 3 ستاره می دهم و تجربه گیم پلی برای من بدترین است.