Post by enhydworlsynchsing on Feb 20, 2022 3:26:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas neribotas taškų ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Tikrai smagu, ypač kelių žaidėjų režimas, bet kai žaidžiau kampaniją, susidūriau su 50 lygio mirtimi, o visi penki mano mirtininkai buvo 9–14 lygio, o tai nepadarė jokio mokslo, nes manoma, kad jų mirtingumas yra maždaug toks. mortise buvo
Norėčiau šiam žaidimui skirti 5, bet, deja, jis neleis man įsigyti kreditų, o garso takelis yra bendras. Tiesą sakant, aš išmontuoju ir įdiegiu iš naujo ir negaliu nusipirkti kreditų... labai piktas.
geras žaidimas, vienas trūkumas yra tai, kad jis visada užstringa įkeliant, pataisykite tai, ir gausite penkių žvaigždučių ačiū.
Galiu pasakyti, kad šis žaidimas buvo nuostabus nuo pat pradžių. Kai žaidžiau, nerimavau, kad kažkas mane nuvils, nes tai nemokamas žaidimas, bet nieko nenutiko. Šis žaidimas yra toks pat nuostabus, kaip atrodo, ir norėčiau pasakyti, kad tai vienas geriausių nemokamų žaidimų „Google Play“.
Turėjau šį žaidimą vieną dieną, o kitą dieną prasidėjo įkėlimo ekrano problemos. Bandžiau leisti jam veikti, kad pamatyčiau, ar jis įsijungs, priverčiau programą sustabdyti, pašalinau ir įdiegiau iš naujo, bet niekas nepadėjo. Tai labai apmaudu, nes per trumpą laiką, kai galėjau žaisti žaidimą, buvo labai smagu. Tikiuosi, kad klaidos ir įtrūkimai bus greitai išspręsti.
Pamečiau pirmąjį ir antrąjį profilius. Taip pat nesivaržykite žaisti, jei dirbate visą darbo dieną. Jie nustatys reido įvykius, kurie prasidės jums dirbant ir baigsis jums dar nespėjus dalyvauti, jei netgi galėsite atidaryti programą. Laiko ir pinigų švaistymas. Reido įvykio pranešimas sustabdo žaidimą, todėl negalite žaisti reido įvykių. Genijus.
Mano duomenys DAUG ištrinami. Štai toks dalykas, žaidimas vyksta ten, kur jis lieka įkėlimo ekrane AMŽIAI, nesvarbu, kiek ilgai lauksite, jis taip ir išliks, kol ištrinsiu skirtuką ir pradėsiu naują, TADA galėsiu žaisti. Tačiau šį kartą jis neveikė, todėl ištryniau jį ir įdiegiau iš naujo ir tikiuosi, kad galėsiu žaisti! NE, visi mano duomenys buvo ištrinti ir aš turėjau pradėti viską iš naujo 2 KARTUS DABAR. Tai darosi tikrai kvaila, aš noriu susigrąžinti duomenis, prašau, kad grąžintumėte juos man
Žaidimų kūrėjai, pataisykite žaidimą, kad jis būtų įkeltas ir paleistas. Žaidime nuėjau toli apie šimtą sugautų Morčių. Bet dabar aš negaliu įsitraukti į žaidimą, jis visada įstrigo pačioje pradžioje, kur sakoma įkeliama ir yra tik Morty veido nuotrauka. Dabar tai nenueis toliau.
absoliučiai kvailas nenaudingas žaidimas su prasta mechanika ir kartojasi vadinamąsias kovas. nepagailėkite savo laiko, praleiskite šią šiukšliadėžę. tikrai apmaudu, kaip žavingas animacinis filmas sukuria tokį idiotišką žaidimą.
Tai nuostabus žaidimas ir labai juokingas, bet turiu tą pačią problemą, apie kurią sako kiti žmonės – jis užstringa įkėlimo ekrane. Iš pradžių įkėlimas užtrukdavo kelias sekundes ir kiekvieną kartą atidarius pradėdavo užtrukti vis ilgiau, dabar esu ten, kur jis tiesiog įstrigo, o įkėlimo ekrane nėra jokios animacijos. , aš nežinau, ar žaidimas užšaldytas, ar jis įkeliamas ir trunka amžinai. Būtų nuostabu, jei pavyktų tai pataisyti. Labai ačiū.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulatie rws
Žaidimas yra gana pasikartojantis ir jame nėra efektų kiekvienai atakai, kaip ir tikri pokemon žaidimai. Vis dėlto man šiek tiek patiko žaidimas ir jau daug valandų pažengiau į priekį, kai jis nusprendė nebeįkelti ir paliko mane begaliniame įkėlimo ekrano cikle. Bandžiau iš naujo įdiegti žaidimą tik tada, kai pastebėjau, kad mano pažanga dingo visam laikui, sugaišdama savo gyvenimo valandas. Matau, kad daugelis žmonių susidūrė su šia problema iš čia pateiktų atsiliepimų. Daugiau nebežaisiu, bet pataisykite tai.
Žaidimas nuolat stringa ir mane išmuša kiekvieną kartą, kai bandau prisijungti. Išleidau pinigus šiam žaidimui, tikiuosi, kad jis veiks. Naudoju galaxy s21 ultra 5g
Minecraft Árkádjátékok fez
Man patinka šis žaidimas ir galiu žaisti valandų valandas, kai jis veikia, bet problema ta, kad kyla problemų įkeliant. Žinokite, ar tai mano telefonas, ar kas, bet negaliu būti vienintelis, turintis šią problemą
Neblogas žaidimas, bet avilyje jis nuobodus
Šis žaidimas nuostabus. Labai, jei smagu.Suteikčiau jam 5 žvaigždutes, bet įkėlimo ekrano klaida kelis kartus sugadino mano įrašus taip, kad negaliu praeiti pirmojo pasaulio, uždaryti žaidimą ir grįžti vėliau, kad jis nebūtų įkeltas. Rankinis atsarginis kopijavimas buvo geresnis pasirinkimas, nes neatrodo, kad automatinis tinkamai gautų debesies duomenų arba tiesiog automatinis būtų pasirenkamas.
Išleisti pinigai, negaliu žaisti po 3 dienų, pašalinta, įdiegta iš naujo, išvalyti talpyklą ir pradėti iš naujo duomenys vis tiek negali žaisti... gaila, būtų buvęs puikus žaidimas. B4 avarija suteiktų geresnį įvertinimą. Labai patinka koncepcija, bet nebegaliu jo žaisti, turiu nuolat kurti sąskaitas ir ji paprastai sugenda maždaug tuo pačiu laikotarpiu. Pataisykite, tada jis bus 4 žvaigždutės, galbūt 5.
Mėgstu žaidimą, bet kodėl priešai visada trenkia į mane du kartus arba pirmą kartą po netyčinio perjungimo? Mane tai visada vargino.
Buvo smagu, kol jis staiga nustojo įkelti į žaidimą. Tiesiog užstringa Morty įkėlimo ekrane. Atrodo, kad tai dažna problema, todėl nelabai suprantu, kodėl jos dar nepataisė.
Tai nuostabus žaidimas, nes iš tikrųjų trūksta pokémonų žaidimų, tokių kaip senieji DS, Gameboy ir dabartiniai „Switch“ žaidimai, tai bjauru, bet toks yra gyvenimas, tai viena geriausių mobiliųjų alternatyvų.
Mėgstu gerus žaidimus 🤗
Žaidimas nebebus įkeliamas po pradžios ekrano
Tiesiog įstojau į jį ir atėjau į vietą, kurioje norėjosi išbandyti kelių žaidėjų žaidimą. Žaidimas įspėjo, kad man reikia atnaujinti, kad galėčiau pasiekti kelių žaidėjų režimą. Tokiu atveju aš tai padariau. Dabar negaliu praeiti įkėlimo ekrano. Taip pat atminkite, kad ką tik prisijungiau prie „Google Play“ pirmą kartą nuo tada, kai prieš savaitę atsisiunčiau šį žaidimą. Niekada neturėjau problemų, kol neprisijungiau. Išskyrus įkėlimo klaidą, skirčiau 5 žvaigždutes už bendrą žaidimo kūrimą. Prašau pataisyti
Pocket Mortys Simulação qis
Nusipirkau pradinio paketo rinkinį ir sėkmingai atlikau operaciją, bet kai uždarau programą/žaidimą, kol jis leidžia skelbimą, nebegaliu jo atidaryti, o kai pašalinu duomenis iš programos ir paleidžiu iš naujo, rinkinio nebėra, nors turiu ekrano kopiją. paketo istorijos ir turėti "Google Play" paskyrą neišsaugojo, bet po to žaidimas, kurį staiga uždariau, jis neatsidaro kiekvieną kartą, kai atidarysiu žaidimą antrą kartą, jis daugiau neatsidarys, tikiuosi, kad kas nors gali padėti aš
Geras žaidimas, bet noriu paklausti, ar ištrinate žaidimą ir atsisiunčiate jį atgal, ar jūsų sąskaita išsaugo?
Pocket Mortys Симуляторы kzo
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulator ldm
Galetumet padaryti kad butu galima zaisti su controleriu
Tai TIKRAI įdomus žaidimas, bet nuėjau nusipirkti 40 bilietų, tačiau mokestis nuėjo ir aš turiu kvitą, bet mano sąskaita niekada nerodė bilietų. Išsiunčiau pagalbos el. laišką, bet jame rašoma, kad gavėjo pašto serveris nėra tinkamai sukonfigūruotas, todėl negaliu gauti pagalbos
Reikia darbo. Jis turėtų būti pagrįstas posūkiu, bet kartais, kai naudojate daiktą ar jungiklį, priešas gauna papildomą posūkį. Jūs beveik neuždirbate pinigų. Negalite nusipirkti daiktų, naudojamų gaudyti morty, kurie, kadangi tai yra pokemon stiliaus, turėtumėte turėti prieigą prie lustų ar daiktų, kad juos bent jau pagamintumėte. Perėjau 4 ar 5 portalus ir niekaip negaliu sugauti morčių. Matyt, receptai yra atskiroje programoje, todėl sėkmės ten. Tai smagi idėja gerbėjams, bet tikrai neverta skirti laiko žaisti
Nuostabu, kol nesupranti, kad žaisti moka. Buvau toks susijaudinęs, kai pamačiau, kad žaidimo išdėstymas panašus į „gameboy pokemon“. Bet tada tapo akivaizdu, kad jie tiesiog nori, kad jūs sumokėtumėte. Viską pakyla pagal savo lygį, paprastai negalite gauti žetonų (pokeballs) už juos nemokėdami. Juos sunku gauti, tačiau jie labai svarbūs, kad žaidimas būtų įdomus. Ir kadangi kiekvienas priešas lygiuojasi tokiu pat greičiu, kaip ir jūs, o pasauliai, kuriuose lankotės, keičiasi dėl to, jūs visada stengiatės laimėti.
Žaidimai sugenda, jei žmonės, kurie pati susidūrė su šia problema, jei žaidimas visam laikui įstrigo įkėlimo ekrane, kai pirmą kartą spustelėsite žaidimą ir jis nebus įkeltas.
Žaidimas apskritai nėra blogas, bet tu lengvai įstringi nebent sumoki pinigus ar nežiūri dešimtis vaizdo įrašų, mūšiai per paprasti, viskas per brangu, įkrovos stovykla suteikia per mažai patirties ir galiausiai trūksta kelių žaidėjų. objektyvumo ir įvairovės. Viskas, ką galite padaryti, tai kovoti su kitais žaidėjais arba laukiniu Morčiu. Tikiuosi, kad tai bus konstruktyvus atsiliepimas. Man labai patinka žaidimas.
Puikus zaidimas. Galima naudoti atgalinį skaičiavimą, pavyzdžiui, nemokamo „Blitz“ ir „Chitz“ kupono arba „Morty's“ pakuotės. Vis dar renku daugiau ženkliukų. Tikimės, kad tam tikra suma pavirs prizais. Jei ne, atrodo, kad žaidimai baigiasi po to, kai įveikėte Ricko patarimą ir gaukite portalo ginklą. Apskritai tai labai smagu, bet su trupučiu alkūnių tepalo gali būti milžiniška.
Pickle riiiiick Geras žaidimas
Aš nespėjau žaisti. Ji nebuvo įkelta po pirmojo „Įkeliama...“ Turėjo susitaikyti su pralaimėjimu ir ištrinti programą per 5 minutes nuo jos atsisiuntimo.